Jobb agyféltekés rajz fogalakozás galéria itt

Rajzok pedig itt

JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ FOGLALKOZÁS, intenzív, 4 napos

 

A 4 nap során ismét megtapasztalhatja az alkotó rajzolás örömét, akár mint kis gyermekkorában. Nem szükséges, hogy jól tudjon rajzolni, hiszen a foglalkozás többekközt ezt a cél is szolgálja. Rajzképessége kiteljesedése mellett, személyisége, önelfogadása, önbizalma is hatékonyan erősödik.
Új, eddig még nem tapasztalt kreatív lépések elsajátítása, mely agyának jobb oldali, kreatív, képi agyfélteke területeit célozza meg. A foglalkozás során izgalmas, új látásmódot fedez fel, mellyel élmény telivé válik a rajzolás. 
Sokaknak azért nem megy a rajzolás, mert a logikus/bal agyfélteke (racionális agyfélteke) berögződött tudásával próbál papírra vetni valamit. A rajzoláshoz viszont a kreatív/jobb agyféltekére van szükség, ahol többek közt a rajzképességek is rejlenek.
A 4 napos, jobb agyféltekes rajz foglalkozásson  elsajátítja azt a technikát, amivel át tud kapcsolni a kreatív agyféltekés működésre. Ehhez az átváltáshoz rajzgyakorlatokra van szükség.
Ezt a technikát fogjuk ezen az alap (grafit) foglalkozáson, pontról-pontra követni, mely különböző élvezetes rajzfeladatokból áll.
Természetesen, a már megtanult technikát bármikor tudja majd alkalmazni, a foglalkozás elvégzését követően is (akár jobb, akár bal kezes). Annál tökéletesebbé, eredményesebbé válik az elsajátított tudás, minél többet gyakorolja és használja az új látásmóddal történő alkotó rajzolást.
A Jobb agyféltekés rajz foglalkozás elvégzését követően rajzképessége, önbizalma, önértékelése, érzelmi probléma megoldása kiteljesedik. Kiegyensúlyozottá és felszabadulttá válik, hiszen olyan agyi területeit is elkezdi intenzíven működtetni, amiket eddig nem tett.

Információk a foglalkozásról:

A foglalkozás időtartama 4 nap, általában egymás utáni, két hétvégés (szombat és vasárnap), igény szerint akár hétköznap is, ha a minimális létszám (5 fő) adott.

Részvételi díj: 25.000,- Ft / főmely tartalmazza a kezdő rajzcsomagot is, mely beszerzéséről mindenkor én gondoskodom.

Jelentkezéskor 5000,- Ft előleget szíveskedjen fizetni, ezzel biztosítja a helyét, valamint fedezi a kezdő rajzcsomagját.
A fennmaradó összeget a foglalkozás első napjának reggelén szíveskedjen rendezni.
A foglalkozás az első 3 nap 09:00-13:00 óráig, a 4. napon 09.00-14.00 óráig tart.

  • A rajz foglalkozást minimum 5 fő jelentkezése esetében indítom.
  • Előképzettség nem szükség, alsó korhatár betöltött 14 év, felső korhatár nincs.
  • A részvételi díj tartalmazza a szükséges rajzeszközök árát, amelyek a 4. nap végén a művekkel együtt hazavihetők (kivéve rajztábla, csíptetők).
  • Csak a beérkezett összeg (20% előleg) után veszem figyelembe jelentkezését.  
  • A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudom elfogadni. 
  • A fennmaradó összeget a foglalkozás első napjának reggelén szíveskedjen rendezni felém.
  • A már befizetett összeg abban az estben jár vissza, amennyiben a foglalkozás elmaradna.
  • Amennyiben nem vesz részt a foglalkozáson, az előleget nem áll módomban visszaadni.          
  • Amennyiben nem jön össze a minimális létszám, és nem indítom a foglalkozást, akkor az előleget kérésére egy következő foglalkozásra/szemináriumra átteszem vagy visszajuttatom. 

Időpont:

Szervezés alatt.

Részvételi szándékát szíveskedjen mielőbb jelezni, hogy a Jobb agyféltekés rajz foglalkozást, az érdeklődő létszám tudatában meghirdessem, és a helye biztosított legyen.

Helyszín:

Szeged

 

 

 

változókor – a klimax – komplex fizikai, lelki, mentális tünetegyüttes. Megjelenése különböző mértékben, de mindkét nem esetében

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/15670/valtozokor-noknel-es-ferfia...

Jobb agyféltekés rajz foglalkozás jelentkezés

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.